Nybörjare

Ja detta med att få med allt är inte så lätt. Fotona som jag laddade upp kom tydligen inte med, men här är blommor jag fick på födelsedagen och min yngste brorson, som verkligen gillar nr kameran kommer fram....
Undrar när detta, med att gilla att bli fotograferad, växer bort?
                  


Födelsedag =)

Hm...Ja det är ju inte var dag som jag skriver på den här sidan, men när det händer....då har jag en del att berätta.
I söndags, då det var 7:e Mars, fyllde jag år....Grattis till mej! Ett år visare...Hihi! Ja tro det eller ej men åren går och jag tycker inte att jag blir direkt gammal....bara visare.
Ungdomar tycker oftast att när man kommit upp mer i ålder och är mamma lr pappa då är/ska man vara gammal....typ dinosaurie. Stämmer ju inte riktigt att jag alla gånger känner mej "uråldrig". Man har ju bara mer kunskap om livet....That`s It!
Hur som helst....min "dag" blev hektisk med många gäster och helt vips, så tänkte jag...-Tårtan räcker inte till alla, men det visade sej att alla fick av alla slag....Puh! Med tanke på hur dagen började, så hade jag väntat mej en smärre katastrof. Skulle dricka kaffe, som vanligt, i sängen. Då "min klant" jag, välter jag muggen så det skvätter kaffe över väggen, mattan, sängkappan och givetvis i sängen, så det blev till att dra ut allt ur sängen o börja tvätta......blääää! Som om jag inte skulle ha nog med jobb ändå!
Ja mycket blev gjort, innan alla gäster dök upp. Bl.a. så satte min älskling upp lampan som jag tidigare fått=). Bilden nedan är ju den! Ja och blomster oxå=). 
Nattinatt! 


Inget blir som det var tänkt...

Ja jag vaknar upp till ännu en dag i arbetslöshet, men nästa vecka då börjar verkligheten igen. Jobb 50% på förskola=) Trodde jag ja! När jag ringt de båda förskolorna så har procenten helt vips blivit ca 75....Jippie!
Nu känns tillvaron lite ljusare igen.
Nu har jag ett annat jobb jag ska fixa...nämligen min födelsedag....Mums m tårtor av olika slag men ack va jobb de blir=/ Önskade jag hade en dräng som kunde shoppa alla ingredienser och komma hit med. Nä det blir nog till att åka mot affären och fixa detta. Jag får väl se om jag kan få till en såndär god tårta som min dotter med kompis fixade till härisistens=) Kolla!
Ha en strålande dag alla!
Kramizar


Fullt upp

Ännu en dag till ända!
Idag när jag kom hem efter min tidiga skjuts, så tänkte jag krypa till kojs igen, men jag skulle ju bara.......=/
Koka o dricka kaffe, men så fastnade ögonen på garnnystanet o vips så satt jag och hade börjat sticka ännu ett nytt sockpar....ja och så fortsatte det tills jag druckit två muggar kaffe o stickat ett skaft.
När jag väl kom i säng tillbaks så var klockan nio....då tänkte jag att läsa ett tag. Tanken blev kort då jag plötsligt fick ett sms: - Kan du fixa vårt hår idag, efter två? Ruljansen drog igång och vid denna tidpunkt så har jag fixat sju huvuden....
Nu är jag trött så hjärnan fungerar inte som den ska! Nattinatt...


Premiär

Jahaja! Nu har jag kommit till skott med att starta upp min blogg.
Eftersom jag, för det mesta, har många funderingar och åsikter, så tänkte jag som såhär:
Varför alltid plåga mina nära o kära med mina tankar? När jag nu kan skriva ner dom och så får de som vill läsa...
Som situationen såg ut för en timme sen, så hade jag haft all tid i världen på att skriva av mej.
Men nu helt vips så kan jag "bara" skriva på halvtid, då rektorn erbjöd mej ett 50 %-igt jobb, på förskola=).
Skönt att slippa vara fullt arbetslös iaf. Ja jag ska försöka lägga upp några foton...bara jag får hjälp...hm!
Ha de//


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0